В ИЗРАЕЛ ХОРАТА СЕ ЛЕКУВАТ ОТ ХЕМОРОИДИ 2-3 СЕДМИЦИ ПО СПЕЦИАЛЕН МЕТОД И СЕ ЛЕКУВАТ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ. (МЕТОДЪТ E ОПИСАН ПО-ДОЛУ)

юли 17, 2023
КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ЖЕГАТА? КОЛКО ВОДА ДА ПИЕМ? КАКВИ ХРАНИ ДА ПРИЕМАТ ДЕЦАТА? КАКВО ДА ПРИЕМАМЕ ЗА ДА НЕ НИ НАПАДАТ КОМАРИТЕ? ЗАЩО СЕ ПОЯВЯВАТ ОТОЦИ? ПОЛУЧЕТЕ ОТГОВОРИ НА ТЕЗИ И ДРУГИ ВЪПРОСИ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „МАЙЧИН ДОМ“ – КАБИНЕТ ПО ХОМЕОПАТИЯ
август 3, 2023
Show all

В ИЗРАЕЛ ХОРАТА СЕ ЛЕКУВАТ ОТ ХЕМОРОИДИ 2-3 СЕДМИЦИ ПО СПЕЦИАЛЕН МЕТОД И СЕ ЛЕКУВАТ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ. (МЕТОДЪТ E ОПИСАН ПО-ДОЛУ)

Хемороидите са най-разпространеното заболяване сред мъжете и жените над 35 години, като през последните години лекарите отбелязват неприятна тенденция в подмладяването на това заболяване. Все по-често хората се обръщат към лекарите с тези проблеми на възраст 30, 25 и дори 20 години.

Заболяването може да бъде причинено от следните навици и поведение:

 • – заседнал начин на живот,
 • – хронични проблеми с изхождането (запек, диария),
 • – инфекциозни заболявания,
 • – наследствена предразположеност,
 • – стрес и заболявания на чревния тракт

В днешния свят е много лесно да имате проблеми с хемороиди. За някой се появяват на 25, за някой на 45, това е просто въпрос на време.

Проверете дали имате симптоми на хемороиди:

 • – кървене по време на движение на червата;
 • – следи от кръв в изпражненията;
 • – сърбеж, болка или дискомфорт в ануса;
 • – пролапс на хемороидални конуси;
 • – образуването на болезнени уплътнения близо до ануса.

През 2019 г. отделението по проктология публикува ужасяваща статистика: повече от 72% от хората над 37 години имат проблеми с хемороиди. Установяването на наличието на хемороиди е много просто и не изисква медицинско обучение, повечето от симптомите са специфични:

 • Остри болки:
  • – в долната част на таза;
  • – в ануса или червата;
 • Проблеми с движението на червата:
  • – фекална инконтиненция;
  • – запек;
  • – изтичане на изпражнения;
 • Други проблеми:
  • – кървене по време на изхождане;
  • – влошаване на качеството на изпражненията;
  • – пролабиращи хемороиди;
  • – възлите изпадат, впоследствие самостоятелно поставени в аналния канал. С или без кървене;
  • – възли постоянно падат, невъзможно е да ги поставите в аналния канал. С или без кървене.

Както и повишена умора и раздразнителност

В допълнение към очевидно лошото качество на живот, много хора живеят с хемороиди в продължение на години, без да осъзнават необратимите последици от това, тъй като неприятните усещания могат да изглеждат повече или по-малко съвместими с живота.


Нелекуваните хемороиди винаги водят до рак на червата. („смъртност“)

Отчасти тези хора могат да бъдат разбрани, само диагнозата хемороиди при всеки, който разбира спецификата на този процес, причинява тежка и продължителна депресия. Освен това в по-голямата част от случаите, след диагностициране на хемороиди, посещението при проктолог става ежегодно задължение. Лекарите лекуват най-острите симптоми с лекарства, препоръчани от фармацевтите, но веднага щом препоръките престанат да се прилагат, хемороидите се връщат отново.

Как да се лекуват хемороиди (и как да НЕ се лекуват)

Най-тъжното е, че не е толкова лесно да се отървете от хемороидите, дори ако наистина искате.

Стандартно лечение на хемороиди:

Отидете в болницата или на лекар: няма значение, защото накрая пак трябва да платите.

Лекарят провежда консултация, назначава редица медицински прегледи на специалисти. Някои от тях дори не са необходими, но в този случай изведнъж, като правило, има нещо друго, което може да се лекува. Съответно всяко такова посещение е свързано с разходи.

След консултация лекарят диагностицира хемороидите и предписва препоръчаните лекарства. Предписаните лекарства са предназначени за облекчаване на острите симптоми на заболяването, а не за лечение на хронични хемороиди. И, разбира се, урологът ще препоръча лекарства на фармацевтичните компании, чиито медицински представители са му донесли най-много пари. Тези лекарства са широко известни и рекламирани.

В допълнение към лекарствата, препоръчани за облекчаване на симптомите, лекарите винаги предписват инфрачервена фотокоагулация или аналогова склеротерапия. Това е унизителна и много неприятна процедура, извършва се с помощта на пръсти, които се вкарват в ануса. Средно това действие отнема 10-14 сесии. За всяка сесия, разбира се, трябва да заплатите.

В допълнение към основното лечение, лекарите често предписват лекарства за подобряване на храносмилането, подобряване на качеството на изпражненията, лечение на тялото след прием на антибиотици и т.н.

Така еднократното лечение на хемороиди в България струва от 350 до 1500 евро, проктолозите де факто организират цикъл на лечение, базиран преди всичко на финансовите възможности на пациента. В този случай ще бъдат премахнати само основните остри симптоми на заболяването. Хроничните хемороиди ще продължат и ще се появят отново веднага щом спрете да следвате диетата, препоръчана от Вашия лекар, което ще доведе до годишните разходи, които фармацевтичните компании очакват.

Как се лекуват хемороиди в Израел?

В Израел дори не е необходимо да посещавате лекар за лечение на хемороиди. Достатъчно е да отидете в аптеката още при първите симптоми и да закупите лекарства, които са доказани от десетилетия и не достигат до българския пазар само защото помагат напълно (веднъж в живота и завинаги) за излекуване на хронични хемороиди! Разбира се, такова лекарство не е изгодно за мафията, представлявана от българските фармацевтични компании, само че е много по-изгодно да има хора, на които трябва да се помага всяка година да се отърват от болката, отколкото да се лекува болестта с лекарство, което е абсолютно евтини и достъпни за всеки.

Ще се промени ли ситуацията в България към по-добро?

За съжаление не можем да очакваме промяна към по-добро в тази област, тъй като многомилиардният бизнес на европейските фармацевтични компании няма да позволи това да се случи.

Днес обаче не е необходимо да купувате лекарства в аптеките. Това може да стане чрез интернет на специализирани сайтове. Съвсем наскоро HEMOFEROL® се превърна в едно от най-ефективните лекарства в Израел. Този продукт може да бъде закупен и у нас. Почти веднага след представянето му на пазара, той пожъна огромен успех.

Нека сравним как HEMOFEROL® се различава от най-популярното лекарство за лечение на хемороиди Procto-Glyvenol, което се предлага в аптеките.


HEMOFEROL®

Procto-Glyvenol
Цена:
МОЖЕТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ HEMOFEROL® 45% ОТСТЪПКА!Около 86 лева за 20 супозитории. Предложен курс на лечение: 4 кутии = 344 лева.
Действие:
Напълно лекува хемороиди, дори и хронични. Веднъж и завинаги. Резулат възможен дори след 1 курс на прием.Облекчава само острите симптоми на хемороиди – болка и намаляване на хемороидите.
Допълнителни свойства:
Подобрява изпражнениятаПредотвратява преждевременното изхожданеНамалява сърбежа, болката или дискомфорта в анусаНормализира дейността на чревния трактПодобрява състоянието на кръвоносните съдовеЕфикасен при варикозаРазтворът омекотява съдържанието на червата, подобрява чревната подвижност.
Странични ефекти, увреждане на тялото:
Липсва. Съставките са напълно натурални.При честа употреба може да причини злокачествени промени в червата.Причинява проблеми с черватаПотиска имунната система, насърчава развитието на алергични реакции.Причинява силна болка в стомаха
Принцип на работа:
Има общо терапевтично действие върху ануса и червата благодарение на специално подбран състав от 6 натурални съставки, има противовъзпалителен и стягащ ефект. Премахва цялата патогенна чревна микрофлора, подобрява нейната структура и функции. Препоръчва се при хронични, статични и бактериални хемороиди.Временно облекчава болката в ануса, маскирайки хода на заболяването. Въпреки това, след края на лекарството, заболяването се влошава отново.
Компоненти:
Натурални растителни съставки и витаминиЕдинственият натурален компонент са натрошените плодове на палмата джудже (дори не екстракт). Всички останали са обикновени химикали: титанов диоксид, черно багрило железен оксид, карминово червено багрило (E124) и др.

У нас производителят успя да направи това решение достъпно за всички! След дълги преговори „с правилните хора“ успяхме да стартираме държавната програма „Здраве“. Целта на програмата е да даде възможност на всеки мъж да се излекува от хемороиди, без да достига стадия на рак, независимо от финансовото му състояние. По посочената държавна програма ще получите HEMOFEROL® с 45% отстъпка.

За това лекарство вече е започнала мащабна кампания, инициирана от големите фармацевтични компании в страната. Може би много скоро лекарството ще бъде невъзможно да се продаде. Препоръчваме на всички хора да закупят HEMOFEROL®, докато все още е възможно. До 24.08.2022 г. (включително) ще се продава с 45% отстъпка!

МОЖЕТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ HEMOFEROL® 50% ОТСТЪПКА! ОСТАВЯТЕ ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМАТА.

КЪМ ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Comments are closed.