Да се лекуваме с хомеопатия

Изпитани бабини рецепти при настинка
октомври 13, 2022
Лесни домашни рецепти при кашлица
октомври 17, 2022
Show all

Да се лекуваме с хомеопатия

  • Каква е целта на хомеопатичното лечение? Да даде тласък на целия организъм, да задейства самовъзстановителните му сили да се излекува. Може ли, когато една част от нас боледува, друга част от организма ни да е здрава? Като се замислим – не може.
  • Ако нямаме други проблеми, но имаме гъбички по ноктите например, това е пак част от цялото… Как действа хомеопатията в такъв случай? Отново разглежда целия човек, за да излекува и гъбичките. Те не са отделна част от тялото. Която и част от тялото не може да съществува отделно сама за себе си. Кръвта преминава през всички органи, а те се задвижват и функционират благодарение на Централната Нервна Система. Така, че в хомеопатията се прави или всичко, или нищо. Или лекуваме „целия човек“ и гъбичките изчезват, или просто подтискаме проблема, например мажейки го с някакъв рекламиран крем по телевизията, напълно без ефект.

Хомеопатията може да излекува всяка една болест, стига да се намери „корена“ на промяната настъпила в човека, това, което стои в основата на всичките му оплаквания. Достигайки до корена на проблема, тя изважда на показ другото „аз“ в нас, което изплува в кризисни ситуации и което е толкова различно.

Какво е това, което предизвиква повторение на едни и същи ситуации в живота, които ни разболяват и водят и до болестни прояви? 

  • Да се лекуваме с хомеопатия – за всички, които са опитвали различни методи за лечение безуспешно и сега търсят друг начин, който да ги освободи от проблемите и болките.
  • За всички, които искат да се изчистят от токсините и да стимулират имунната си система – хомеопатията е мощно средство за детокс и имуностимулация.
  • За всички, които са готови да се освободят от чувство на самота, разочарование, обида, гняв, срам, страх и огорчение от себе си и от хората или света.
  • За всички, които търсят повече спокойствие и удовлетворение в живота.

Заповядайте в Кабинета по нетрадиционна медицина и хомеопатия в София ул. „Здраве“ №4 МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „МАЙЧИН ДОМ“ тел. за контакти: 0889 28 12 33 прегледи всеки делничен ден от 14 до 17 часа в кабинет №6 д-р ВЛАДИМИР СУГАРЕВ – специалист по Обща медицина, Вътрешни болести, Нефрология, Радиобиология, Хомеопатия /българска и френска дипломи/, сертифициран апитерапевт, шуслеров терапевт, фунгитерапевт и терапия с цветните есенции на д-р Бах.

Comments are closed.