Да се лекуваме с хомеопатия

Записвания за месец март
февруари 19, 2021
Дали маската ни N 95 фалшива?
февруари 23, 2021
Show all

Да се лекуваме с хомеопатия

Д-р Владимир Сугарев е лекар с дългогодишен медицински опит, както в традиционната, така и в нетрадиционната медицина /33 години медицинска практика, от които 18 години с успехи в хомеопатичното лечение/.
Д-р Сугарев Ви очаква всеки делничен ден от 14.00 часа до 17.30 часа в кабинета си по нетрадиционна медицина и хомеопатия в гр. София
Медицински център ”МАЙЧИН ДОМ”
Кабинет номер шест
Ул. ”Здраве” номер 4 четири
Записване на час за консултация и лечение по телефона 0889 28 12 33

Д-р Сугарев притежава българска и френска дипломи по хомеопатия, както и немски сертификат за Шуслеров терапевт /лечение с Шуслерови соли/, сертификати за апитерапия /лечение с мед и пчелни продукти/, фитотерапия /билколечение/, фунгитерапия /лечебните гъби на Изтока/, пулс терапия, GUNA терапия и диетика / изготвя диетични режими за различни заболявания/.

Д-р Сугарев е специалист по Обща медицина, специалист по Вътрешни болести и специалист по радиобиология. Консултант е по Семейно планиране на ООН.
Член е на дружеството на общопрактикуващите лекари в София, член на дружеството по радиобиология, член е на Лигата по хипертония и дислипидемия, член е на Българската медицинска хомеопатична организация, член на Българския лекарски съюз. Доктор на медицинските науки.
Има много публикации в медиите, както и публикации в медицински издания.

Участвал е с доклади на научни конгреси и конференции у нас и в чужбина. Носител на приза ”Сребърно сърце” на МК на Европейската комисия по хомеопатия – Флоренция 2017г.

Работил е като ординатор във вътрешно отделение, участъков терапевт, семеен лекар, експерт в Министерството на здравеопазването, председател на състав по вътрешни болести в НЕЛК и лекар експерт специалист по вътрешни болести в РБМО на НЦРРЗ – Министерство на здравеопазването.

Comments are closed.