Хомеопатично лечение на КОВИД 19
февруари 1, 2022
Депресия и тъжни мисли
февруари 4, 2022
Show all

Лимон

🍋 🍋 🍋
Придобиването на несметни богатства е мечтата на мнозина. Ето защо, дори и най-пламенните незаинтересовани хора поне веднъж в живота си са се чудели – как да привлекат пари и финансов просперитет? Един от най-мощните талисмани за привличане на богатство е лимоновото дърво.
Лимоновото дърво винаги се е смятало за свещено. От древни времена хората са вярвали в силата на лимоновото дърво, което може да привлече изобилие и просперитет. За да направите това, е необходимо да поставите растение в югоизточната част на къщата. В крайна сметка точно в тази част се намира зоната на богатството.
По този начин ще отворите така наречения „канал за пари и изобилие“, през който впоследствие ще тече богатство.
Освен това, този плод може да помогне и на тези, които нямат работа. Тъй като лимонът е този, който дава на човека необходимата енергия, кара го да напусне обичайния си социален кръг и го насърчава да завърже нови запознанства. И както всички знаят, не можете да изградите успешен бизнес без връзки.
Как да подсилим биополето?
Саксията, в която засаждате лимоново дърво, трябва да е червена. Именно този нюанс е магнит за привличане на пари.
Поставете няколко монети на дъното на саксията, така подсилвате биополето на растението.
В лейката, с която поливате растението, поставете нещо ценно – сребърен пръстен, висулка или верижка. Така можете да заредите с необходимата енергия не само земята, но и водата.
Отглеждайки лимоново дърво, вие не само привличате богатство, но и много други блага. Така например с помощта на това растение вие ​​стимулирате умствената дейност, зареждате се с енергия и дори влияе благоприятно върху депресивни състояния и ви предпазва от стрес.
Също така, една от много важните и основни функции на лимоновото дърво е да предпазва дома ви от негативна енергия.
Всеки знае за полезните свойства на този плод. В крайна сметка, по време на настинка, са незаменими. Малко хора обаче знаят, че с помощта на лимонов сок можете да се възстановите и от липса на пари. Как? Просто избършете портмонето си със сока му.
Както знаете, бижутата акумулират енергията на предишния собственик, така че ако сте получили бижу от други хора, избършете го с лимонов сок, предварително смесен с вода.
Преди важна бизнес среща сложете лимон в чантата си – той ще ви настрои на честотата на паричната енергия и преговорите или подписването на договор ще бъдат успешни! И ако дейността ви е свързана с продажби, поставете съд с лимон в магазина , така че стоките да са наситени с парична енергия.
Може да бъде изображение с плод

Comments are closed.