Сергей Малоземов, автор и водещ на научно-кулинарното предаване „Храна на живо“, разказа какво трябва да се направи, за да се ускори узряването на мангото и авокадото в домашни условия.
ноември 28, 2023
ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА
април 3, 2024
Show all

„Нова“ мода – Шантеклер

Едно от най-трудните за чистене неща вкъщи са повърхностите – в банята, в кухнята, пода. Следите от сапун, мазнина и прах понякога са истинско предизвикателство, особено ако не сме се снабдили с подходящите продукти, които ще направят почистването по-лесно.

Какво имаме предвид под „подходящи продукти“?

Обезмаслителят е един продукт, който решава много проблеми на различни места у дома, но успоредно с това осигурява и необходимата грижа към повърхностите. Качественият обезмаслител е мощно оръжие в ръцете ни и ще ни помогне да се справим и с най-тежките замърсявания. В търсене на най-добрия продукт, днес ще насочим поглед далеч назад във времето – в ранните години на 20 век, когато в Марсилия е създаден сапун изключително и само от натурални съставки – известният и досега марсилски сапун Chanteclair, който се отличава със своята автентично ухание на чистота.

Моята баба Паша възкликваше когато нещо силно я впечатли:

„нова мода Шантеклер“

Мислех си , че е нещо шантаво, интересно, ангажиращо…а то еп било нещо което тяе познавала и е вършело работа.

Оттогава са минали повече от 100 години, но Chanteclair продължава да е синоним на чистота и ефикасност при почистване, а някогашният сапун днес се е развил до мощния и революционен обезмаслител. Всички продукти от бранда продължават да се произвеждат в Италия и да превръщат чистенето в по-лесен и приятен процес за милиони хора по света.

Обезмаслителят Chanteclair е продукт, който притежава огромна сила срещу петна от мазнина, трева, шоколад, изгорена храна и хиляди други видове замърсявания, които ще изчезнат буквално пред погледа ви. Можете да го използвате както върху барбекюто или скарата, така и върху колелото на детето или пък в колата. Препаратът е идеален и за предварително третиране на петна върху дрехи, които след това ще изперете в пералнята.

Chanteclair идва в четири аромата – марсилски, лимон, лавандула и сода бикарбонат, но всички те са високо ефективни и мощни при употреба върху всички видове повърхности и петна. Действието им има три направления – премахване на омазняването, отстраняване на петна и пълноценно почистване. Обезмаслителят има и няколко разновидности:

UNIVERSAL – използвайте го срещу всеки вид петно или замърсяване, в банята или кухнята, върху барбекюто, в колата, по дрехите.

RAPID EFFECT – той ще изчисти упорити замърсявания и омазняване от всички повърхности буквално за секунди

UPSIDE-DOWN – благодарение на формата на флакона, ще можете да почистите и най-отдалечените места у дома, използвайки и последната капка от продукта

PRE-TREATMENT – създаден за предварително третиране на дрехи, той е идеалното средство за справяне с петна от различни видове

IN & OUT HOME – това е универсалният обезмаслител Chanteclair, който е подходящ за домашна употреба, но и за употреба извън дома

FRESH FRAGRANCE – едно пръсване с него ще остави свежо ухание във въздуха

И ето така, неусетно, с Chanteclair под ръка, ще успеете да се справите дори и с най-тежките домакински задачи у дома. Както казахме в началото, няма как да обещаем, че тези задачи ще изчезнат, но със сигурност могат да бъдат превърнати в лесно изпълними и дори приятни занимания, особено след като видите брилянтните резултати, постигнати за секунди. Току-виж дори ви се прииска да почиствате по-често!

Comments are closed.