ПОДГОТВЕТЕ ВАШЕТО ДЕТЕ ЗА СЕЗОНА НА НАСТИНКИТЕ

Проверете етикетите: тези хранителни съставки ни тровят ежедневно
август 25, 2023
Витамин С, D и цинк за профилактика и подкрепа на имунитета при остри вирусни инфекции – научни данни
октомври 19, 2023
Show all

ПОДГОТВЕТЕ ВАШЕТО ДЕТЕ ЗА СЕЗОНА НА НАСТИНКИТЕ

Подгответе вашето дете за сезона на настинките: естествена подкрепа за имунитета + БЕЗПЛАТНА

5 МИНУТНА ТЕЛЕФОННА КОНСУЛТАЦИЯ 

Сигурен съм, че всички знаете колко тежко е да гледате вашето дете постоянно да боледува през по-студения период от годината и да бъде принудено да приема многократни дози антибиотици и други лекарства.

Всеки път, когато видим тези малки лица изпълнени с мъка, чувстваме болка, борейки се с чувството на безпомощност, търсейки най-доброто за тях.

Искам да ви уверя, че има път напред – път, който естествено и ефективно може да подкрепи здравето на децата ви.

Използвам уникална комбинация от натурални здравословни продукти, създадени с много грижа, знания и многогодишен опит.

Тъй като продуктите трябва да се приемат поне 2 месеца, за да имат максимален ефект, началото на октомври е перфектното време да започнете да ги давате на децата си, така че те да бъдат подготвени за настинките и вирусите, които предстоят през зимния сезон.

Понеже не се познаваме достатъчно, Ви предлагам да си поговорим, при това безплатно.

Първите 20 родители, които се обадят за да си запазят час, ще получат 5-минутна безплатна консултация по хомеопатия.

Това е уникална възможност да използвате моя опит и знания в областта на холистичната медицина, да получете лечение и съвети за поддържане на здравето на вашите деца.

Методите, които прилагам, включват хомеопатия, хомеопатична детокс терапия (ХДТ), хомеопрофилактика (ХП), лечение с цветните есенции на д-р Бах, Шуслерова терапия и други холистични терапии.

Обикновено назначавам подходящи хомеопатични лекарства и/или схема за хомеодетокс терапия. В зависимост от конкретния период и от индивидуалните особености на всеки случай, съставям индивидуална схема за хомеопрофилактика.

Обикновено около 20 дни след първата консултация (а може и по-скоро, ако се налага) се назначава следващ преглед за проследяване, който трае половин час. На него се оценява действието на предписания хомеопатичен препарат, прави се следващо предписание, препоръчват се допълнителни мерки според случая… При нужда може да се назначат лабораторни анализи.

Доста често при мен водят деца, които са били лекувани (по-точно потискани) с антибиотици, ваксини и други лекарства, здравето им вече се е влошило до такава степен, че родителите са вдигнали ръце.

bear in bed with thermometer and plaster

Ако и при вас случаят е такъв, не очаквайте съвсем бързо оздравяване – организмът ще се възстанови по-бавно. През първия и втория месец на лечението стриктно се приемат лекарствата, понякога има нужда от допълнителни изследвания. Обикновено след това няма кой знае какви проблеми.

Не пропускайте тази невероятна възможност да подкрепите здравето на вашите деца и да се възползвате от професионалните съвети!

София ул.“Здраве“ №2 – №4

Медицински център „Майчин дом“

тел. 0889 28 12 33

д-р Владимир Сугарев

Comments are closed.