Разглезих детето си твърде много, какво да правя?
април 19, 2022
април 21, 2022
Show all

Не гледайте тези цветя в дома си!

Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж.

Много хора отглеждат цветя в дома си. Но със сигурност малка част от тях са наясно, че не всички растения оказват благоприятно влияние върху обитателите на дома.

Добре е да подхождате много внимателно при избора си на цветя. Някои от тях носят добра енергия, но има и растения вампири, способни да разрушат семейното щастие и да ви навлекат куп неприятности!

Не всички екзотични цветя могат да виреят под един покрив с хора, защото могат да се окажат отровни и да предизвикат куп алергични реакции. 

Онези от вас, които не искат да си докарат проблеми с противоположния пол, е добре да са наясно кои растения са способни да прогонят мъжа от дома им. 

Виещи се растения

Виещите се растения, особено бръшлянът, не са препоръчителни за отглеждане в затворени помещения. Още повече, че те действат много агресивно на мъжката енергия. Освен това бръшлянът е способен да погълне всички радостни емоции.

В къщите, в които има виещи се растения, с времето хората стават апатични и губят желание да преследват нови цели.

В двора обаче подобни растения отлично защитават дома ви от завистници. Те пречат на отрицателната енергия да проникне зад стените на жилището ви, а и са радост за очите на домакинята.  

Кактуси

Мнозина смятат, че кактусите помагат да се справим с вредното въздействие на телевизорите и компютрите, но подобни цветя нямат място в жилището на една неомъжена жена. Растението е достатъчно агресивно и е способно да отблъсне всичките й ухажори.

Омъжените двойки могат да отглеждат кактуси в дома си, но е добре да не ги държат в спалнята. С лошата си енергия те ще им донесат само скандали и ще намалят влечението, което съпрузите изпитват един към друг. 

Можете да подредите кактусите си в кухнята. Там те ще съществуват в хармония с вас и ще ви радват с екзотичните си цветове.

Дифенбахия

Дифенбахията се отглежда в много домове, но тя е изключително отровно растение, способно да привлече лош късмет.

Тези растения гонят мъжете, изсмуквайки силите и положителните им емоции. Всяка дама, която иска да сложи нещата в любовния си живот в ред, не трябва да отглежда подобно коварно цвете. 

Сансевиерия (свекървен език) 

Сансевиерията е способна да изсмуче жизнените сили на всеки мъж. Подобно растение няма място в съпружеската спалня. То въздейства по еднакъв начин и на мъжката, и на женската енергия и пречи на влюбените да живеят щастливо.

Ароматните цветове на това растение допринасят за самотата, а в периода на цъфтеж голяма част от мъжете не могат да стоят в едно помещение с въпросното цвете.   

Люляк

През пролетта често украсяваме дома си с люляк, но това растение притежава много силна отрицателна енергия.

Той може да донесе в дома ви само негативи и да ви скара с любимия. 

Лилиум

Лилиумът отделя въглероден диоксид, което означава, че притежателите на тези цветя са в реална опасност. Те нямат място в дома ви, защото цветовете им могат да ви докарат пристъп на задушаване.

Освен това тези цветя са в състояние да привличат проблеми, свързани с отношенията. Тези, които мечтаят да се оженят, трябва да избягват това растение. 

Монстера 

Това растение е способно да предизвика главоболие, защото листата му изпаряват влагата и отделят опасни вещества. И неслучайно хората го наричат мъжегон. 

То оказва отрицателно въздействие върху мъжкото здраве и е способно да донесе куп проблеми, ако решите да го сложите в спалнята си.

Хибискус

Хибискусът е много красиво растение, което цъфти с нежни цветове, наподобяващи рози. Но ако стане прекалено голямо и започне да заема много място, е в състояние да прогони всеки мъж от дома ви.

Ако все пак държите да го гледате в дома си, е най-добре да го сложите в коридора. 

Кипарис 

Често пъти ги наричат гробищни цветя и е по-добре да не ги държите в дома си. Това растение влияе отрицателно на живата енергия, особено на мъжката.

Ако искате да съхраните хармонията и любовта в отношенията си, то няма място в дома ви. Освен това то е способно да предизвика депресия и отпадналост. 

Ардизия 

Това цвете е много красиво и напомня храст с ярки плодове. Хората наричат японската офика цвете на вдовицата, защото често го засаждат върху гробовете на мъже, които са починали в разцвета на силите си.

Според народните поверия това цвете е способно да докара на силния пол сериозни здравословни проблеми. 

Ето списък с четирите най-опасни предмета, които могат да станат причина за много сериозни заболявания и възможен рак.

Разгледайте много внимателно и веднага изхвърлете тези неща, преди да е станало прекалено късно! 

Ароматизатори

Повечето освежители за въздух съдържат канцерогенни вещества. Проучванията показват, че те могат да влошат белодробните заболявания, особено астмата. Най-добре е да смените обичайните освежители за въздух с конвенционалните етерични масла. Те също миришат много добре. 

Свещи

Резултатите от научно изследване показват, че 40% от свещите съдържат олово. Ако все пак държите много на тях, просто заменете ароматните свещи с обикновени! 

Художествени материали 

Дори тези, на пръв поглед безобидни вещи, могат да съдържат канцерогенни вещества. Например в перманентните маркери има вещества, които предизвикват алергии и рак.  

Шампоани

Шампоаните попадат в този списък, защото в голяма част от тях се съдържат токсични химикали.

Експерти съветват така да бъде организирана подредбата на съпружеската спалня, че в нея да има максимум пространство и въздух и минимум всякакви натурии.

Според психолозите „празната“ обстановка, насърчава партньорите да се стремят един към друг, към сближаване, тъй като вниманието неволно се фокусира върху най-близкия обект.

Експертите наричат живите растения „сексуални убийци“ в спалнята. Растенията отделят летливи вещества, които, дори да имат приятен аромат, въздействат приспивно на хормоните.

Установено е също така, че е опасно да се държи в спалнята всичко, което е напълнено с вода – декоративни фонтани, аквариуми. Успокояващото бълбукане и постоянното движение на течности оказват отрицателно въздействие върху сексуалната възбуда.

Благоприятно влияние на тази зона оказват стихиите Земя и Огън, Водата и Металът могат само да й навредят. Затова се постарайте наоколо да няма метални предмети, както и вода.

Забравете за вазите с цветя. В тази зона нямат място и живите цветя, защото те се нуждаят от вода. Виж, нарисуваните са друго нещо – такива картини ще окажат положително въздействие на чувствата ви. Ако искате любовта ви да е страстна, по-добре изберете картини с божури, ако не ви достига нежност и топлина – вземете такива, на които са нарисувани бели и розови на цвят рози. 

Следват всякакви джаджи като: телефони, телевизори, лаптопи. В спалнята електронните устройства изобщо нямат място – те привличат твърде много внимание, а светлината от екраните им буквално зомбира мозъка.

Освен това експертите препоръчват да не се претрупва спалнята с всякакви джунджурии – статуетки, сувенири, картини и др. Малките предмети перфектно натрупват прах, в който може да има много токсини и замърсители от околната среда, които влияят на производството на хормони в тялото.

Хаосът от всякакви разхвърляни дрехи и постелки в спалнята също имат депресиращо въздействие върху либидото. Този безпорядък допълнително разсейва вниманието, провокира тежки емоции и предизвиква само едно желание – да бъде сменена обстановката. По същата причина в спалнята не бива да има библиотеки и бюра с множество книги и списания.

Много растения, особено тези, които са дошли при нас от тропическите страни, са наистина опасни. Но има и цветя, които притеглят благополучието и ни помагат да изгладим личните си отношения. 

 

Теменужки в градинския декор - www.domigradina.com

Теменужките например са отлично средство, с което да привлечете любовта в живота си.

Comments are closed.